LAIKA BURSTNER BOVAG
 • U kunt bij ons terecht voor onderhoud, schadereparaties en in- en opbouw van accessoires, voor alle merken caravans en campers

  Streamer #2
 • Caravan & Camper Limburg is een dynamisch bedrijf, gespecialiseerd in zowel nieuwe als gebruikte campers en caravans.

  Streamer #4
 • Kijk op onze website voor het snel wisselende aanbod in caravans en campers!

  Streamer #3
 • Wij zijn dealer van het topmerk Bürstner voor zowel caravans als campers.

  Streamer #1
 • Open dinsdag t/m vrijdag van 08.30 tot 17.30, zaterdag’s van 08.30 tot 17.00 uur!

  Streamer #5

Werkplaats

Onze werkplaats is groot en oogt heel professioneel. We kunnen alle reparaties van A tot Z zowel aan de binnen- als aan de buitenkant verzorgen. Tevens is het ook mogelijk om het interieur te laten aanpassen of vernieuwen. Het herstellen van schadegevallen hoort tot de mogelijkheden, voor een groot aantal verzekeringen gelden wij als aangewezen herstelbedrijf.

In de werkplaats kunnen ook alle accessoires worden gemonteerd van fietsdragers tot zonnepanelen of satellietschotels … werkelijk alles wat erbij komt kijken kan worden verzorgt.

Uw caravan of camper heeft de nodige zorg nodig. Niets is zo vervelend als om tijdens de vakantie te merken dat er mankementen aan uw vakantiehuis op wielen zijn.

Mede doordat onze monteurs jaarlijks bijgeschoold worden over de laatste technische innovaties bij de diverse fabrikanten en de Bovag mogen, wij ons al jarenlang een gecertificeerd BOVAG-bedrijf noemen.

Wij raden u dan ook aan om de camper elk jaar een kleine beurt (evt. in combinatie met een APK) te geven. Elke 2 jaar is een grote beurt voor uw camper aan te bevelen.

Voor caravans adviseren wij om de twee jaar een BOVAG onderhoudsbeurt aan, zodat u tijdens uw vakantie optimaal kunt blijven genieten.

In onze ruime werkplaats zijn hiervoor alle attributen aanwezig.

Ook voor montage van onderdelen van Bürstner, Laika of diverse overige merken bent u bij ons aan het juiste adres. Deze kunnen wij rechtstreeks bij de betreffende fabrikant bestellen dan wel bij een collega dealer.