LAIKA BURSTNER BOVAG
 • Wij zijn dealer van het topmerk Bürstner voor zowel caravans als campers.

  Streamer #1
 • U kunt bij ons terecht voor onderhoud, schadereparaties en in- en opbouw van accessoires, voor alle merken caravans en campers

  Streamer #2
 • Caravan & Camper Limburg is een dynamisch bedrijf, gespecialiseerd in zowel nieuwe als gebruikte campers en caravans.

  Streamer #4
 • Dagelijks nieuw aanbod in caravan & campers, zowel gebruikt als nieuw !

  Streamer #5
 • Kijk op onze website voor het snel wisselende aanbod in caravans en campers!

  Streamer #3

Accessoires

Accessoires

Over alle “hulpmiddelen” welke uw vakantiehuis op wielen handiger, mooier of praktischer maakt, kunnen wij u van het beste advies dienen.

Of dit nu airco’s, mover’s, voortenten, luifels, zonnepanelen of satelliet schotels betreft.

Als wij uw vraag niet direct kunnen beantwoorden kunnen wij altijd terecht bij alle toonaangevende leveranciers voor informatie.

Leveranciers als:

.  Dorema, Isabella, DWT,  Kronings, Truma, PowerMover, Electrolux, Oyster, Mecatronics enz.

Doréma caravan-voortenten​

Doréma is de complete specialist in caravan-voortenten en luifels. Dorema ontwerpt en maakt topkwaliteit voortenten voor alle gangbare modellen caravans en leveren daarbij een compleet programma accessoires en onderdelen. Alle voortenten zijn gemaakt van de beste kwaliteit materialen, met zorg verwerkt tot een duurzaam, gebruiksvriendelijk product.

Niet voor niets is Doréma Nederlands meest verkochte voortent en kiezen mensen keer op keer voor het merk dat meer te bieden heeft voor minder geld.

Alle Doréma voortenten en de meeste van haar luifels zijn voorzien van twee geïntegreerde bevestigingen voor het aanbrengen van een stormafspanband. De tijd dat een losse stormafspanband beschadigingen aan het dakmateriaal toebracht is nu met het nieuwe safe lock system definitief ten einde.

Door gebruik te maken van de Quick Lock steunen, die als accessoire verkrijgbaar zijn, is het niet meer nodig dat er tentogen op de caravan worden geschroefd. Aan het Quick Lock profiel kunnen de Quick Lock steunen worden geklikt. Daarna kunnen de dakliggers in de Quick Lock steunen worden gehangen. Omdat u de Quick Lock steunen op iedere gewenste plaats aan het Quick Lock profiel kunt bevestigen, bereikt u een optimale afspanning van uw voortent of luifel.​

Voor meer informatie: www.dorema.nl​

Isabella

Isabella is de grootste voortentenproducent van Europa. Zij bieden tenten aan met een diepte van ca. 250 cm tot 350 cm aan.
Details kenmerken het product: standaard tochtstrook en wielkastafdichting versterkingsstukken op kwetsbare plekken, sterke ritssluitingen, optimale pasvorm, dubbele dakzoom, deurbinders, ventilatieopeningen, binnenliggende slikrand, tweedelig gordijnenset, variabele aansluitdriehoek, gelaste raamsponningen en tenslotte Isaflex rubber tentringen, DropStop afdichtingen en FixOn schroefloos dakstangoog.​

Voor meer informatie: www.isabella.net​

DWT

Wij van dwt doen er alles voor om te garanderen dat u van uw vakantie kunt genieten: met hoogwaardige kwaliteitstenten, die van de planning over de productie tot de eindcontrole aan bijzonder strenge eisen moeten voldoen, zodat wij echt tevreden zijn met het resultaat.​

Voor meer informatie: www.dwt-zelte.de​